Jep, så oprandt dagen, jeg havde ventet på med stor spænding!

Desværre følte jeg mig ikke helt frisk, da jeg vågnede, men jeg havde alligevel kalkuleret med at tage den med ro i dag, så med lidt hvile og et par hovedpinepiller var jeg klar til at tage til stadion senere om aftenen.

Jeg ville ellers have taget metroen som sædvanligt, men netop linjen til stadion var ude af drift i dag, så jeg valgte at tage en taxi i stedet. Det var faktisk ok, for turen kostede kun 5,50 euro, og jeg fik mig en hyggelig sludder på vejen med chaufføren, som gerne ville snakke om både fodbold, krise og uafhængighed smiley

Vel fremme ved stadionområdet trådte jeg ud i et sandt mylder af mennesker – næsten alle med Barcelonatrøjer på, hvilket jo gjorde, man rigtig følte sig blandt venner, hehe. Nogle stod og ventede på spillerbusserne, men det gad jeg ikke og søgte i stedet for mod den adgangsport, jeg skulle ind ad. Alt foregik i den skønneste ro og orden, dejligt dejligt. Herunder er en lille video, hvor jeg er kommet ind på stadion (beklager den svingende kvalitet på video og billeder, men jeg havde ladet det dyre kamera blive hjemme denne gang):

Jeg kom med vilje i god tid (halvanden time før kampstart), så jeg kunne få hele oplevelsen med. Langsomt så jeg stadion blive fyldt med i alt 96.589 tilskuere, og det var sjovt både at opleve publikums reaktioner, da de to holds spillere kom på banen samt at prøve at synge med på klubhymnen. Uafhængighedssangene lod jeg dog catalanerne selv om at synge smiley

Jeg var rigtig spændt, da kampen gik i gang, og det var fedt at kunne leve sig med i det hele fra så tæt hold. Ronaldos mål til 0-1 var noget af en dukkert, men da Messi scorede til 1-1 og 2-1 var det ren ekstase! At stå der og brøle sin glæde ud med strakte arme blandt så mange ligesindede på hjemmebanen var bare ren fryd.

Det var selvfølgelig ærgerligt, Ronaldo fik udlignet til 2-2 og at vi ikke fik udnyttet en af de store chancer til at snuppe sejren i slutningen af kampen. Men alt i alt var resultatet nok retfærdigt nok, og jeg er ovenud tilfreds med oplevelsen!

Efter kampen opgav jeg på forhånd den offentlige transport og vandrede i stedet hjem til hotellet. Det tog ikke mere end godt et kvarters tid, så det var ikke noget problem. Efterfølgende har jeg siddet og læst reaktioner og interviews på nettet samt set lidt Barca TV på fjerneren for at få efterspillet med.

I morgen har jeg ingen faste planer, men jeg skal nok have købt mig en sportsavis og fundet mig et hyggeligt sted at studere den smiley Det er sidste hele dag i morgen, så man skal jo lige have de sidste indtryk med.

Sportslige hilsner herfra – der er lagt lidt billeder op på barcelona2012.elmomo.dk