Dagen efter den store kamp har jeg taget den med ro og spankuleret lidt rundt i byen for at få de sidste visuelle indtryk med.

Jeg startede med en tur omkring Gaudís berømte kirke La Sagrada Familia uden dog at træde indenfor (det gjorde jeg jo sidste gang). Derefter tog jeg hen til Triumfbuen – sådan en har alle storbyer med respekt for sig selv jo!

Derfra spadserede jeg ned gennem en af byens større parker, som var en fin, grøn oase midt i storbylivet, hvor folk dasede og luftede deres hunde. Efter parken startede havneområdet, som jeg også gerne lige ville passere en ekstra gang fra en anden side. Jeg fik taget lidt billeder i dag også, men pga en usædvanlig sløv internetforbindelse her på hotellet i dag, må I have dem til gode.

Turen lakker nu mod sin ende, og i morgen er det hjem til kolde Danmark igen, brrrr. Gadetermometeret viste 30 grader i dag, så det bliver nok en kølig lussing i ansigtet, når der er dansk muld under fødderne igen!

Alt i alt må jeg sige, det har været en rigtig god tur med alle de gode oplevelser, jeg har fået hernede. Og så kan jeg jo ikke klage over vejret heller! Good times. Det er i hvert fald ikke planen, at det har været mit sidste besøg hernede – så må vi jo se, om andre vil gøre mig følgeskab engang i fremtiden smiley

Jeg håber, I også har syntes, det var sjovt at følge min færd. Tak for jeres kommentarer, som jeg har været glad for at læse. Vi ses snart igen derhjemme!

Mange kærlige hilsner herfra.